Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Оксана-
dc.contributor.authorЗінченко, Катерина-
dc.contributor.authorDavydova, Oksana-
dc.contributor.authorZinchenko, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-06-27T10:09:46Z-
dc.date.available2023-06-27T10:09:46Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationДавидова О. Актуальні передумови інноваційного розвитку ресторанного бізнесу / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 70–72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34199-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзакладuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectinstitutionuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleАктуальні передумови інноваційного розвитку ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeCurrent prerequisites for the innovative development of the restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.