Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34199
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана | - |
dc.contributor.author | Зінченко, Катерина | - |
dc.contributor.author | Davydova, Oksana | - |
dc.contributor.author | Zinchenko, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T10:09:46Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T10:09:46Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Актуальні передумови інноваційного розвитку ресторанного бізнесу / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 70–72. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34199 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | заклад | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | institution | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.title | Актуальні передумови інноваційного розвитку ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Current prerequisites for the innovative development of the restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.