Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДутчак, Оксана-
dc.contributor.authorБурак, Валентина-
dc.contributor.authorDutchak, Oksana-
dc.contributor.authorBurak, Valentyna-
dc.date.accessioned2023-06-27T09:47:44Z-
dc.date.available2023-06-27T09:47:44Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationДутчак О. Віртуальні ресторани: сьогодення в індустрії гостинності / Оксана Дутчак, Валентина Бурак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 80–83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34196-
dc.description.abstractМета. Розробка організації віртуального ресторану. Goal. Development of the organization of a virtual restaurant.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвіртуальні рестораниuk_UA
dc.subjectсервісuk_UA
dc.subjectвласникuk_UA
dc.subjectvirtual restaurantsuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectowneruk_UA
dc.titleВіртуальні ресторани: сьогодення в індустрії гостинностіuk_UA
dc.title.alternativeVirtual restaurants: today in the hospitality industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oksana Dutchak, Valentyna Burak.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.