Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмич, Вікторія-
dc.contributor.authorСідельник, Анастасія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorKuzmych, Viktoriia-
dc.contributor.authorSidelnyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.date.accessioned2023-06-26T11:26:43Z-
dc.date.available2023-06-26T11:26:43Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationКузьмич В. Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі / Вікторія Кузьмич, Анастасія Сідельник, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 125–127.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183-
dc.description.abstractМета роботи: дослідити перспективи розвитку інновацій у рестораннму бізнесі. The purpose of the work: to investigate the prospects for the development of innovations in the restaurant business.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectперспективиuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectprospectsuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the development of innovations in restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viktoriia Kuzmych,.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.