Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кюрчева, Юлія | - |
dc.contributor.author | Ангеловська, Алла | - |
dc.contributor.author | Колісниченко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Anhelovska, Alla | - |
dc.contributor.author | Kolisnychenko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-26T10:57:33Z | - |
dc.date.available | 2023-06-26T10:57:33Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Кюрчева Ю. Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу / Юлія Кюрчева, Алла Ангеловська, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 131–133. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | «розумний стіл» | uk_UA |
dc.subject | IRT-технології | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | "smart table" | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | IRT technologies | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.title | Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | The main advantages and implementation of the latest automation technologies in the hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kiurcheva.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.