Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчева, Юлія-
dc.contributor.authorАнгеловська, Алла-
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Yuliia-
dc.contributor.authorAnhelovska, Alla-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-06-26T10:57:33Z-
dc.date.available2023-06-26T10:57:33Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationКюрчева Ю. Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу / Юлія Кюрчева, Алла Ангеловська, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 131–133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subject«розумний стіл»uk_UA
dc.subjectIRT-технологіїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subject"smart table"uk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectIRT technologiesuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.titleОсновні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeThe main advantages and implementation of the latest automation technologies in the hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kiurcheva.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.