Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНабока, Марія-
dc.contributor.authorСорокіна, Альона-
dc.contributor.authorNaboka, Mariia-
dc.contributor.authorSorokina, Alona-
dc.date.accessioned2023-06-26T09:24:37Z-
dc.date.available2023-06-26T09:24:37Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationНабока М. Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби / Марія Набока, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 170–172.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтехнологія приготуванняuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectстрави з рибиuk_UA
dc.subjectcooking technologyuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectfish dishesuk_UA
dc.titleТехнологія приготування напівфабрикатів та страв з рибиuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of preparation of semi-finished products and fish dishesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Naboka,.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.