Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Набока, Марія | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, Альона | - |
dc.contributor.author | Naboka, Mariia | - |
dc.contributor.author | Sorokina, Alona | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-26T09:24:37Z | - |
dc.date.available | 2023-06-26T09:24:37Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Набока М. Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби / Марія Набока, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 170–172. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | технологія приготування | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | страви з риби | uk_UA |
dc.subject | cooking technology | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | fish dishes | uk_UA |
dc.title | Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of preparation of semi-finished products and fish dishes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Naboka,.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.