Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пенішкевич, Євген | - |
dc.contributor.author | Постова, Валентина | - |
dc.contributor.author | Penishkevych, Yevhen | - |
dc.contributor.author | Postova, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-26T08:49:05Z | - |
dc.date.available | 2023-06-26T08:49:05Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Пенішкевич Є. Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарства / Євген Пенішкевич, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 186–188. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | розробка | uk_UA |
dc.subject | додаткові послуги | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | additional services | uk_UA |
dc.subject | profitability | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.title | Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Trends in the expansion of additional services in the hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yevhen Penishkevych, Valentyna Postova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.