Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенішкевич, Євген-
dc.contributor.authorПостова, Валентина-
dc.contributor.authorPenishkevych, Yevhen-
dc.contributor.authorPostova, Valentyna-
dc.date.accessioned2023-06-26T08:49:05Z-
dc.date.available2023-06-26T08:49:05Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПенішкевич Є. Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарства / Євген Пенішкевич, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 186–188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectрозробкаuk_UA
dc.subjectдодаткові послугиuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectadditional servicesuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleТенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeTrends in the expansion of additional services in the hotel and restaurant industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevhen Penishkevych, Valentyna Postova.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.