Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотопа, Катерина-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorPotopa, Kateryna-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.date.accessioned2023-06-26T08:18:21Z-
dc.date.available2023-06-26T08:18:21Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПотопа К. Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато» / Катерина Потопа, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 198–200.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161-
dc.description.abstractМетою роботи є проаналізувати діяльність готельно-ресторанного комплексу «Шато» та визначити відвідуваність та зміну прибутковості у закладі до та під час війни в Україні. The purpose of the work is to analyze the activity of the hotel-restaurant complex "Chateau" and to determine the attendance and change in profitability in the institution before and during the war in Ukraine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectаналіз роботиuk_UA
dc.subjectГРК «Шато»uk_UA
dc.subjectвійнаuk_UA
dc.subjectanalysis of workuk_UA
dc.subjectHRK "Shato"uk_UA
dc.subjectwaruk_UA
dc.titleАналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the work of the hotel and restaurant industry on the example of the "Chateau" complexuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kateryna Potopa.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.