Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешко, Марія | - |
dc.contributor.author | Рябенька, Марина | - |
dc.contributor.author | Tereshko, Mariia | - |
dc.contributor.author | Riabenka, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-26T07:31:56Z | - |
dc.date.available | 2023-06-26T07:31:56Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Терешко М. Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України / Марія Терешко, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 215–216. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | кейтерингове обслуговування | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | catering service | uk_UA |
dc.subject | services | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | hospitality industry | uk_UA |
dc.title | Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of catering in the restaurant business of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Tereshko, .pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.