Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34154
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФіль, Марія-
dc.contributor.authorFil, Mariia-
dc.date.accessioned2023-06-26T07:15:04Z-
dc.date.available2023-06-26T07:15:04Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationФіль М. Фудпейрінг у сфері гостинності / Марія Філь // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 219–221.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34154-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectфудпейрингuk_UA
dc.subjectстраваuk_UA
dc.subjectbeeruk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectfood pairinguk_UA
dc.subjectdishuk_UA
dc.titleФудпейрінг у сфері гостинностіuk_UA
dc.title.alternativeFood pairing in the field of hospitalityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Fil.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.