Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34146
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хруник, Наталія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Khrunyk, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T11:07:28Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T11:07:28Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Хруник Н. Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесу / Наталія Хруник, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 246–247. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34146 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | якість обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ефективність бізнесу | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant management | uk_UA |
dc.subject | innovative technologies | uk_UA |
dc.subject | service quality | uk_UA |
dc.subject | business efficiency | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative technologies in the hotel and restaurant industry: ensuring the quality of service and business efficiency | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Khrunyk, Mariia Paska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.