Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХруник, Наталія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKhrunyk, Nataliia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-06-23T11:07:28Z-
dc.date.available2023-06-23T11:07:28Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationХруник Н. Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесу / Наталія Хруник, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 246–247.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34146-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectякість обслуговуванняuk_UA
dc.subjectефективність бізнесуuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant managementuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectservice qualityuk_UA
dc.subjectbusiness efficiencyuk_UA
dc.titleІнноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeInnovative technologies in the hotel and restaurant industry: ensuring the quality of service and business efficiencyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Khrunyk, Mariia Paska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.