Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVlasiuk, Roman-
dc.contributor.authorStukalska, Natalia-
dc.contributor.authorВласюк, Роман-
dc.contributor.authorСтукальська, Наталія-
dc.date.accessioned2023-06-23T10:05:00Z-
dc.date.available2023-06-23T10:05:00Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationVlasiuk R. Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / Roman Vlasiuk, Nataliia Stukalska // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 251–253.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectcowbassuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectolivesuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectоливкиuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.titleЕxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishmentsuk_UA
dc.title.alternativeРозширення асортименту м'ясних ковбасних виробів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Roman Vlasiuk_Nataliia Stukalska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.