Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Vlasiuk, Roman | - |
dc.contributor.author | Stukalska, Natalia | - |
dc.contributor.author | Власюк, Роман | - |
dc.contributor.author | Стукальська, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T10:05:00Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T10:05:00Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Vlasiuk R. Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / Roman Vlasiuk, Nataliia Stukalska // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 251–253. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | cowbass | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | olives | uk_UA |
dc.subject | technological process | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | оливки | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.title | Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments | uk_UA |
dc.title.alternative | Розширення асортименту м'ясних ковбасних виробів у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Roman Vlasiuk_Nataliia Stukalska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.