Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богдан, Олександр | - |
dc.contributor.author | Стукальська, Наталія | - |
dc.contributor.author | Bohdan, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Stukalska, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T09:57:24Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T09:57:24Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Богдан О. Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності / Олександр Богдан, Наталія Стукальська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 254–2256. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | овочеві страви | uk_UA |
dc.subject | бобові | uk_UA |
dc.subject | поживна цінність | uk_UA |
dc.subject | вітамінний склад | uk_UA |
dc.subject | vegetable dishes | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | legumes | uk_UA |
dc.subject | vitamin composition | uk_UA |
dc.title | Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of vegetable dishes by increasing the nutritional value | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleksandr Bohdan, Nataliia Stukalska.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.