Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогдан, Олександр-
dc.contributor.authorСтукальська, Наталія-
dc.contributor.authorBohdan, Oleksandr-
dc.contributor.authorStukalska, Nataliia-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:57:24Z-
dc.date.available2023-06-23T09:57:24Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationБогдан О. Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності / Олександр Богдан, Наталія Стукальська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 254–2256.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectовочеві стравиuk_UA
dc.subjectбобовіuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjectвітамінний складuk_UA
dc.subjectvegetable dishesuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectlegumesuk_UA
dc.subjectvitamin compositionuk_UA
dc.titleУдосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінностіuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of vegetable dishes by increasing the nutritional valueuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleksandr Bohdan, Nataliia Stukalska.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.