Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дем’янчук, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Demianchuk, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T08:55:53Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T08:55:53Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Дем’янчук А. Аналіз трендів у ресторанному бізнесі / Анастасія Дем’янчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 278–280. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було проаналувати сучасні ресторанні тренди. The purpose of the work was to analyze modern restaurant trends. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанний тренд | uk_UA |
dc.subject | автоматизація | uk_UA |
dc.subject | монопродукт | uk_UA |
dc.subject | крафт | uk_UA |
dc.subject | доставка їжі | uk_UA |
dc.subject | restaurant trend | uk_UA |
dc.subject | automation | uk_UA |
dc.subject | monoproduct | uk_UA |
dc.subject | craft | uk_UA |
dc.subject | food delivery | uk_UA |
dc.title | Аналіз трендів у ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of trends in the restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anastasiia Demianchuk, Orysia Izhevska.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.