Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорнієнко, Дар’я-
dc.contributor.authorСамілик, Марина-
dc.contributor.authorKorniienko, Daria-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.date.accessioned2023-06-23T07:41:01Z-
dc.date.available2023-06-23T07:41:01Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationКорнієнко Д. Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам / Дар’я Корнієнко, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 289–292.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130-
dc.description.abstractМетою дослідження є визначити органолептичні та фізико-хімічні показники збагаченого цукру, проаналізувати доцільність реалізації збаченого цукру.The purpose of the research is to determine the organoleptic and physico-chemical indicators of enriched sugar, to analyze the feasibility of selling the enriched sugar.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.subjectзбагачений цукорuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectдикорослі ягодиuk_UA
dc.subjectcoffeeuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectenriched sugaruk_UA
dc.subjectwild berriesuk_UA
dc.titleЗбагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощамuk_UA
dc.title.alternativeEnriched sugar for coffee shops as a healthy alternative to sweetsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Daria Korniienko, Maryna Samilyk.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.