Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛукомська, Софія-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorLukomska, Sofiia-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2023-06-22T12:17:20Z-
dc.date.available2023-06-22T12:17:20Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationЛукомська С. Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина» / Софія Лукомська, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 300–302.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126-
dc.description.abstractМета. Впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Goal. Introduction of a new taste in "Lavender-Blackcurrant" mousse desserts and further implementation of this dessert in restaurants.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмусовий десертuk_UA
dc.subjectконфіuk_UA
dc.subjectлавандаuk_UA
dc.subjectтістечкоuk_UA
dc.subjectmousse dessertuk_UA
dc.subjectconfituk_UA
dc.subjectlavenderuk_UA
dc.subjectcakeuk_UA
dc.titleНовий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина»uk_UA
dc.title.alternativeA new taste in mousse desserts "lavender-blackcurrant"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sofiia Lukomska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.