Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лукомська, Софія | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Lukomska, Sofiia | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T12:17:20Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T12:17:20Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Лукомська С. Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина» / Софія Лукомська, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 300–302. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126 | - |
dc.description.abstract | Мета. Впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Goal. Introduction of a new taste in "Lavender-Blackcurrant" mousse desserts and further implementation of this dessert in restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | мусовий десерт | uk_UA |
dc.subject | конфі | uk_UA |
dc.subject | лаванда | uk_UA |
dc.subject | тістечко | uk_UA |
dc.subject | mousse dessert | uk_UA |
dc.subject | confit | uk_UA |
dc.subject | lavender | uk_UA |
dc.subject | cake | uk_UA |
dc.title | Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина» | uk_UA |
dc.title.alternative | A new taste in mousse desserts "lavender-blackcurrant" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sofiia Lukomska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.