Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимець, Олександра-
dc.contributor.authorПроцовський, Олександр-
dc.contributor.authorЯгельська, Світлана-
dc.contributor.authorMaksymets, Oleksandra-
dc.contributor.authorProtsovskyi, Oleksandr-
dc.contributor.authorYahelska, Svitlana-
dc.date.accessioned2023-06-21T12:19:37Z-
dc.date.available2023-06-21T12:19:37Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationМаксимець О. Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах / Олександра Максимець, Олександр Процовський, Світлана Ягельська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 303–305.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120-
dc.description.abstractМетою дослідження було: проаналізувати та обгрунтувати доцільність використання крупи спельти, показати переваги її харчової цінності. The purpose of the study was to analyze and justify the feasibility of using spelled groats, to show the advantages of its nutritional value.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectм’ясо-круп’яні фаршіuk_UA
dc.subjectспельтаuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectminced meat and grainuk_UA
dc.subjectspelleduk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.titleВикористання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробахuk_UA
dc.title.alternativeThe use of spelled groats in meat and grain culinary productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleksandra Maksymets.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.