Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максимець, Олександра | - |
dc.contributor.author | Процовський, Олександр | - |
dc.contributor.author | Ягельська, Світлана | - |
dc.contributor.author | Maksymets, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Protsovskyi, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Yahelska, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T12:19:37Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T12:19:37Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Максимець О. Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах / Олександра Максимець, Олександр Процовський, Світлана Ягельська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 303–305. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження було: проаналізувати та обгрунтувати доцільність використання крупи спельти, показати переваги її харчової цінності. The purpose of the study was to analyze and justify the feasibility of using spelled groats, to show the advantages of its nutritional value. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | м’ясо-круп’яні фарші | uk_UA |
dc.subject | спельта | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | minced meat and grain | uk_UA |
dc.subject | spelled | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.title | Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of spelled groats in meat and grain culinary products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleksandra Maksymets.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.