Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Рак, Валентина | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Rak, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T10:06:46Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T10:06:46Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Особливості крафтових виробництв хліба / Наталія Петришин, Валентина Рак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 316–318. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | крафтове виробництво | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | тренд | uk_UA |
dc.subject | craft production | uk_UA |
dc.subject | bread | uk_UA |
dc.subject | trend | uk_UA |
dc.title | Особливості крафтових виробництв хліба | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of craft bread production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn, Valentyna Rak.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.