Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorРак, Валентина-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorRak, Valentyna-
dc.date.accessioned2023-06-21T10:06:46Z-
dc.date.available2023-06-21T10:06:46Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПетришин Н. Особливості крафтових виробництв хліба / Наталія Петришин, Валентина Рак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 316–318.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкрафтове виробництвоuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectтрендuk_UA
dc.subjectcraft productionuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjecttrenduk_UA
dc.titleОсобливості крафтових виробництв хлібаuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of craft bread productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn, Valentyna Rak.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.