Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Найда, Остап | - |
dc.contributor.author | Чирка, Вячеслав | - |
dc.contributor.author | Фик, Богдан | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Naida, Ostap | - |
dc.contributor.author | Chyrka, Viacheslav | - |
dc.contributor.author | Fyk, Bohdan | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T09:29:15Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T09:29:15Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення / Остап Найда, Вячеслав Чирка, Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 331–332. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | львівська кухня | uk_UA |
dc.subject | концептуальний розвиток | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | Lviv cuisine | uk_UA |
dc.subject | conceptual development | uk_UA |
dc.title | Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення | uk_UA |
dc.title.alternative | Conceptual foundations of the development of Lviv cuisine in today's conditions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Naida, .pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.