Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34100
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Войт, Марина | - |
dc.contributor.author | Постова, Валентина | - |
dc.contributor.author | Postova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Voit, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T07:42:35Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T07:42:35Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Войт М. Професійне зростання персоналу закладів готельно-ресторанного господарства / Марина Войт, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 360–362. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34100 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | заклади готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | професійне зростання | uk_UA |
dc.subject | підвищення кваліфікації | uk_UA |
dc.subject | навчання персоналу | uk_UA |
dc.subject | професійний розвиток | uk_UA |
dc.subject | staff | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant establishments | uk_UA |
dc.subject | professional growth | uk_UA |
dc.subject | staff development system | uk_UA |
dc.subject | professional development | uk_UA |
dc.subject | staff training | uk_UA |
dc.subject | professional development | uk_UA |
dc.title | Професійне зростання персоналу закладів готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Professional growth of hotel and restaurant staff | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Maryna Voit, Valentyna Postova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.