Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34087
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетров, Євген-
dc.contributor.authorСилка, Ірина-
dc.contributor.authorPetrov, Yevhen-
dc.contributor.authorSylka, Iryna-
dc.date.accessioned2023-06-20T11:22:31Z-
dc.date.available2023-06-20T11:22:31Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПетров Є. Етапи контролю безпечності виробництва кисломолочних напоїв лассі у закладі ресторанного господарства / Євген Петров, Ірина Силка // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 402–404.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34087-
dc.description.abstractМета. Харчові продукти призначені забезпечувати не лише енергетичні потреби організму людини, а й бути джерелом есенціальних речовин. При цьому також потрібно контролювати безпечність виробництва харчової продукції. Тому метою даної роботи є визначення контрольних точок технології приготування кисломолочних напоїв збагачених фруктово-ягідною сировиною. Goal. Food products are intended to provide not only the energy needs of the human body, but also to be a source of essential substances. At the same time, it is also necessary to control the safety of food production. Therefore, the purpose of this work is to determine the control points of the technology for the preparation of fermented milk drinks enriched with fruit and berry raw materials.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectконтрольні точкиuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectfermented milk drinksuk_UA
dc.subjectcheckpointsuk_UA
dc.titleЕтапи контролю безпечності виробництва кисломолочних напоїв лассі у закладі ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeStages of safety control of the production of lassi fermented milk drinks in the restaurant industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevhen Petrov, Iryna Sylka.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.