Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрищепчук, Максим-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorPryshchepchuk, Maksym-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2023-06-20T10:11:18Z-
dc.date.available2023-06-20T10:11:18Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПрищепчук М. Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby / Максим Прищепчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 408–410.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмаржинальністьuk_UA
dc.subjectрубіновий шоколадuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectкрос-продажіuk_UA
dc.subjectmarginuk_UA
dc.subjectmenuuk_UA
dc.subjectruby ​​chocolateuk_UA
dc.subjectcross-sellinguk_UA
dc.titleМаржинальність збитих десертів на основі шоколаду Rubyuk_UA
dc.title.alternativeMarginality of whipped desserts based on Ruby chocolateuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maksym Pryshchepchuk, Orysia Izhevska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.