Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прищепчук, Максим | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Pryshchepchuk, Maksym | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-20T10:11:18Z | - |
dc.date.available | 2023-06-20T10:11:18Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Прищепчук М. Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby / Максим Прищепчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 408–410. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | маржинальність | uk_UA |
dc.subject | рубіновий шоколад | uk_UA |
dc.subject | меню | uk_UA |
dc.subject | крос-продажі | uk_UA |
dc.subject | margin | uk_UA |
dc.subject | menu | uk_UA |
dc.subject | ruby chocolate | uk_UA |
dc.subject | cross-selling | uk_UA |
dc.title | Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby | uk_UA |
dc.title.alternative | Marginality of whipped desserts based on Ruby chocolate | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Maksym Pryshchepchuk, Orysia Izhevska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.