Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чумаченко, Ольга | - |
dc.contributor.author | Запірченко, Людмила | - |
dc.contributor.author | Chumachenko, Olha | - |
dc.contributor.author | Zapirchenko, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-20T08:40:17Z | - |
dc.date.available | 2023-06-20T08:40:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Чумаченко О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / Ольга Чумаченко, Людмила Запірченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 436–438. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | відгук | uk_UA |
dc.subject | заклад харчування | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | спілкування | uk_UA |
dc.subject | review | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | communication | uk_UA |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the competitiveness of a catering establishment in crisis conditions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olha Chumachenko, Liudmyla Zapirchenko.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.