Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34018
Title: Французькі запозичення в англійській мові на прикладі терміносистеми громадського харчування
Other Titles: French borrowings in the English language on the example of the term system of public catering
Authors: Матвіяс, Ольга
Помірчий, М.
Matviias, Olha
Pomirchyi, M.
Keywords: французькі запозичення
англійська мова
терміносистема
громадське харчування
French borrowings
English terminology
catering
Issue Date: 16-May-2023
Citation: Матвіяс О. В. Французькі запозичення в англійській мові на прикладі терміносистеми громадського харчування / Матвіяс О. В., Помірчий М. // Innovative approaches to solving scientific problems : The 19th International scientific and practical conference (May 16–19, Japan). – Tokyo, 2023. – Р. 327–329.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета нашої розвідки полягала в тому, щоб дослідити ступінь впливу французької мови на англійську лексику у таких семантичних полях: основи кулінарії, страви та заклади громадського харчування і способи прийому їжі. The purpose of our reconnaissance was to investigate the extent of the impact French to English vocabulary in the following semantic fields: basics cooking, dishes and public catering establishments and methods of eating.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34018
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Matviias Olha.pdf271.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.