Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYurko, Nadiya-
dc.contributor.authorStefanyshyn, Iryna-
dc.contributor.authorGarasym, Tetyana-
dc.contributor.authorЮрко, Надія-
dc.contributor.authorСтефанишин, Ірина-
dc.contributor.authorГарасим, Тетяна-
dc.date.accessioned2023-05-03T09:34:44Z-
dc.date.available2023-05-03T09:34:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationYurko N. Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects / Nadiya Yurko, Iryna Stefanyshyn, Tetyana Garasym // Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисциплінарність : матеріали II Міжнар. наук. конф.(3 березня 2023 р. м. Луцьк). – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – C. 150–152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893-
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectfood service traininguk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectнавчання громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectіндустрії гостинностіuk_UA
dc.titleFood service training in hospitality industry: some negative professional prospectsuk_UA
dc.title.alternativeПідготовка громадського харчування в індустрії гостинності: деякі негативні професійні перспективиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yurko Nadiia.pdf341.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.