Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33452
Title: Загальні принципи харчування військовослужбовців
Other Titles: General principles of servicemen's nutrition
Authors: Коростильова, Юлія
Михайлов, Володимир
Грибовський, Ростислав
Korostylova, Yuliia
Mykhailov, Volodymyr
Hrybovskyi, Rostyslav
Keywords: раціональне та оптимальне харчування
загальні принципи
військовослужбовці
rational and optimal nutrition
servicemen
general principles
Issue Date: 7-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Коростильова Ю. Загальні принципи харчування військовослужбовців / Юлія Коростильова, Володимир Михайлов, Ростислав Грибовський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: зб. матеріалів ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (7-8 жовтня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-80.
Abstract: У статті проаналізовано загальні принципи харчування військовослужбовців: принцип раціонального (адекватного) харчування, принцип оптимального (збалансованого) харчування. Nutrition is one of the most important factors in ensuring a high level of physical health. Nutrition should be considered as one of the main components of a healthy lifestyle, as a means of basic prevention of common diseases and the continuation of the active period of life of servicemen.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33452
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коростильова.pdf279.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.