Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧирка, В’ячеслав-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorChyrka, Viacheslav-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-01-03T11:53:43Z-
dc.date.available2023-01-03T11:53:43Z-
dc.date.issued2022-09-30-
dc.identifier.citationЧирка В. Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 187-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний кейтерингuk_UA
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectrestaurant cateringuk_UA
dc.subjectservice sectoruk_UA
dc.titleПерспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговуванняuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the development of restaurant catering for the service sectoruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска Чирка.pdf752.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.