Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33309
Title: | Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв |
Other Titles: | Innovative ways of improving the consumer value of first courses |
Authors: | Савчук, Тамара Маслійчук, Ольга Максимець, Олександра Savchuk, Tamara Masliichuk, Olha Maksymets, Oleksandra |
Keywords: | інновації споживча цінність перші страви innovation consumer value first courses |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Савчук Т. Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв / Тамара Савчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С.193-196. |
Abstract: | Мета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33309 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
савчук.pdf | 109.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.