Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33308
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сильчук, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Різник, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Sylchuk, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Riznyk, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T10:51:27Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T10:51:27Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Сильчук Т. Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства / Тетяна Сильчук, Анастасія Різник // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 193-196. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33308 | - |
dc.description.abstract | Мета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити роз- виток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу. Goal. In this regard, the expansion of the assortment, increase quality, nutritional value of bread products can become effective as a way to prevent consumer health [1] and ensure the development of the innovative potential of the restaurant business. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | хлібні вироби | uk_UA |
dc.subject | толокно | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | bread products | uk_UA |
dc.subject | the field of hospitality | uk_UA |
dc.subject | but | uk_UA |
dc.title | Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | An innovative approach to expanding the range of bread products in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
сильчук.pdf | 104 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.