Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСильчук, Тетяна-
dc.contributor.authorРізник, Анастасія-
dc.contributor.authorSylchuk, Tetiana-
dc.contributor.authorRiznyk, Anastasiia-
dc.date.accessioned2022-12-28T10:51:27Z-
dc.date.available2022-12-28T10:51:27Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationСильчук Т. Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства / Тетяна Сильчук, Анастасія Різник // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 193-196.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33308-
dc.description.abstractМета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити роз- виток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу. Goal. In this regard, the expansion of the assortment, increase quality, nutritional value of bread products can become effective as a way to prevent consumer health [1] and ensure the development of the innovative potential of the restaurant business.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectхлібні виробиuk_UA
dc.subjectтолокноuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectbread productsuk_UA
dc.subjectthe field of hospitalityuk_UA
dc.subjectbutuk_UA
dc.titleІнноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeAn innovative approach to expanding the range of bread products in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
сильчук.pdf104 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.