Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33307
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрилепа, Наталія-
dc.contributor.authorВовк, Анастасія-
dc.contributor.authorPrylepa, Nataliia-
dc.contributor.authorVovk, Anastasiia-
dc.date.accessioned2022-12-28T09:10:54Z-
dc.date.available2022-12-28T09:10:54Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationПрилепа Н. Молекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарства / Наталія Прилепа, Анастасія Вовк // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 188-189.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33307-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectмолекулярні коктейліuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectmolecular cocktailsuk_UA
dc.titleМолекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeMolecular cocktails: innovative technology for restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
прилепа.pdf92.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.