Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorНазар, Мар’яна-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorNazar, Mariana-
dc.date.accessioned2022-12-28T08:59:50Z-
dc.date.available2022-12-28T08:59:50Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationПетришин Н. Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 186-187.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33305-
dc.description.abstractМета роботи полягала в дослідженні ефективності використання квітів у кулінарії. The purpose of the work was to study the effectiveness of use flowers in cooking.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectнутриціологіяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleСучасні інновації у нутриціологіїuk_UA
dc.title.alternativeModern innovations in nutritionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
петришин.pdf94.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.