Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33304
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пахар, Аліна | - |
dc.contributor.author | Мамченко, Людмила | - |
dc.contributor.author | Pakhar, Alina | - |
dc.contributor.author | Mamchenko, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T08:48:17Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T08:48:17Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Пахар А. Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів" / Аліна Пахар, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 184-185. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33304 | - |
dc.description.abstract | Метою цього дослідження було розширення асортименту страв для спо- живачів, що не вживають молочні продукти, а саме удосконалення популярної турецької закуски шляхом заміни тваринного йогурту на веганський із використанням горіхів кеш’ю [1], та дослідження впливу додавання горіхів у класичну рецептуру.the purpose of this study was the expansion of the range of dishes for living people who do not consume dairy products, namely improvement popular Turkish snack by replacing animal yogurt to vegan using cashews [1], and research the effect of adding nuts to the classic recipe. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | закуски | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | кеш’ю | uk_UA |
dc.subject | snacks | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | cashews | uk_UA |
dc.title | Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів" | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of cold appetizer technology "Meze from eggplant" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.