Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПахар, Аліна-
dc.contributor.authorМамченко, Людмила-
dc.contributor.authorPakhar, Alina-
dc.contributor.authorMamchenko, Liudmyla-
dc.date.accessioned2022-12-28T08:48:17Z-
dc.date.available2022-12-28T08:48:17Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationПахар А. Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів" / Аліна Пахар, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 184-185.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33304-
dc.description.abstractМетою цього дослідження було розширення асортименту страв для спо- живачів, що не вживають молочні продукти, а саме удосконалення популярної турецької закуски шляхом заміни тваринного йогурту на веганський із використанням горіхів кеш’ю [1], та дослідження впливу додавання горіхів у класичну рецептуру.the purpose of this study was the expansion of the range of dishes for living people who do not consume dairy products, namely improvement popular Turkish snack by replacing animal yogurt to vegan using cashews [1], and research the effect of adding nuts to the classic recipe.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзакускиuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectкеш’юuk_UA
dc.subjectsnacksuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectcashewsuk_UA
dc.titleОсобливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"uk_UA
dc.title.alternativeFeatures of cold appetizer technology "Meze from eggplant"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
пахар.pdf95.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.