Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33302
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максимець, Олександра | - |
dc.contributor.author | Домарецька, Оксана | - |
dc.contributor.author | Maksymets, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Domaretska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T08:28:24Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T08:28:24Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Максимець О. Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста / Олександра Максимець, Оксана Домарецька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 178-180. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33302 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання порошку та пюре ягід обліпихи в технології борош- няних кондитерських виробів, розробити нову рецептуру виробу, розширити асортимент борошняних кондитерських виробів із бі- сквітного тіста. The purpose of the study is to analyze and substantiate the feasibility the use of powder and puree of sea buckthorn berries in flour technology nannies of confectionery products, develop a new product recipe, to expand the range of flour confectionery products from bi- delicious dough. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | бісквітне тісто | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | крем | uk_UA |
dc.subject | пюре обліпихи | uk_UA |
dc.subject | порошок обліпихи | uk_UA |
dc.subject | biscuit dough | uk_UA |
dc.subject | cream | uk_UA |
dc.subject | sea buckthorn puree | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | sea buckthorn powder | uk_UA |
dc.title | Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста | uk_UA |
dc.title.alternative | Modern approaches to improving the nutritional value of biscuit dough products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
максимець.pdf | 100.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.