Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимець, Олександра-
dc.contributor.authorДомарецька, Оксана-
dc.contributor.authorMaksymets, Oleksandra-
dc.contributor.authorDomaretska, Oksana-
dc.date.accessioned2022-12-28T08:28:24Z-
dc.date.available2022-12-28T08:28:24Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationМаксимець О. Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста / Олександра Максимець, Оксана Домарецька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 178-180.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33302-
dc.description.abstractМета дослідження – проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання порошку та пюре ягід обліпихи в технології борош- няних кондитерських виробів, розробити нову рецептуру виробу, розширити асортимент борошняних кондитерських виробів із бі- сквітного тіста. The purpose of the study is to analyze and substantiate the feasibility the use of powder and puree of sea buckthorn berries in flour technology nannies of confectionery products, develop a new product recipe, to expand the range of flour confectionery products from bi- delicious dough.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбісквітне тістоuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectкремuk_UA
dc.subjectпюре обліпихиuk_UA
dc.subjectпорошок обліпихиuk_UA
dc.subjectbiscuit doughuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.subjectsea buckthorn pureeuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectsea buckthorn powderuk_UA
dc.titleСучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тістаuk_UA
dc.title.alternativeModern approaches to improving the nutritional value of biscuit dough productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
максимець.pdf100.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.