Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33294
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилевич, Інна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Danylevych, Inna | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T09:43:54Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T09:43:54Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Данилевич І. Перспективи харчових та крафтових технологій для HоRеCа / Інна Данилевич, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 159-161. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33294 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | крафтовий продукт | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | craft product | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.title | Перспективи харчових та крафтових технологій для HоRеCа | uk_UA |
dc.title.alternative | Perspectives of food and craft technologies for HoReCa | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
данилевич.pdf | 103.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.