Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33287
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білодід, Андріана | - |
dc.contributor.author | Сабат, Станіслав | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Bilodid, Andriana | - |
dc.contributor.author | Sabat, Stanislav | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T08:48:57Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T08:48:57Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Білодід А. Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів / Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 141-143. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33287 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | харчові волокна | uk_UA |
dc.subject | глікемічний індекс | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | dietary fibers | uk_UA |
dc.subject | glycemic index | uk_UA |
dc.subject | pectin | uk_UA |
dc.title | Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів | uk_UA |
dc.title.alternative | Quinoa is a valuable grain in the diet of athletes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
білодід.pdf | 99.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.