Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tomalia, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Halmiz, Yulia | - |
dc.contributor.author | Халміз, Юлія | - |
dc.contributor.author | Томалія, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T08:20:55Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T08:20:55Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Tomalia T. Current trends of creating menu in restaurant business establishments / Tetiana Tomalia, Yulia Halmiz // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 130-132. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | menu | uk_UA |
dc.subject | touch panels | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | меню | uk_UA |
dc.subject | сенсорні панелі | uk_UA |
dc.title | Current trends of creating menu in restaurant business establishments | uk_UA |
dc.title.alternative | Сучасні тенденції формування меню в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tomalina.pdf | 98.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.