Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33275
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T07:27:43Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T07:27:43Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства / Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 115-116. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33275 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | крафтові технології | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | craft technologies | uk_UA |
dc.subject | restaurants | uk_UA |
dc.title | Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | The main trends in the introduction of craft technologies in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
петришин.pdf | 92.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.