Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33274
Title: Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні
Other Titles: Peculiarities of franchising activities of catering establishments in Ukraine
Authors: Петлін, Ірина
Мотузюк, Юрій
Petlin, Iryna
Motuziuk, Yurii
Keywords: франчайзинг
заклади громадського харчування
франчайзер
франчайзі
franchising
franchisor
catering establishments
franchisee
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петлін І. Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні / Ірина Петлін, Юрій Мотузюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 109-114.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33274
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
петлін.pdf229.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.