Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33274
Title: | Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні |
Other Titles: | Peculiarities of franchising activities of catering establishments in Ukraine |
Authors: | Петлін, Ірина Мотузюк, Юрій Petlin, Iryna Motuziuk, Yurii |
Keywords: | франчайзинг заклади громадського харчування франчайзер франчайзі franchising franchisor catering establishments franchisee |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петлін І. Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні / Ірина Петлін, Юрій Мотузюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 109-114. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33274 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
петлін.pdf | 229.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.