Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33269
Title: | Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах |
Other Titles: | Hotel and restaurant business in modern conditions |
Authors: | Нікітіна, Тетяна Nikitina, Tetiana |
Keywords: | готель ресторан ринок попит пропозиція бізнес військовий стан hotel restaurant martial law business market demand supply |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Нікітіна Т. Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах / Тетяна Нікітіна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 90-92. |
Abstract: | Метою дослідження є аналіз сучасного стану готельно-ресторанного бізнесу та надання рекомендації щодо можливих шляхів його розвитку з урахуванням несприятливих сучасних умов.The purpose of the study is to analyze the current state of the hotel and restaurant industry business and providing recommendations on possible ways of its development taking into account unfavorable modern conditions. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33269 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
нікітіна.pdf | 96.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.