Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗакарян, Аліна-
dc.contributor.authorШаран, Лариса-
dc.contributor.authorZakarian, Alina-
dc.contributor.authorSharan, Larysa-
dc.date.accessioned2022-12-23T11:46:06Z-
dc.date.available2022-12-23T11:46:06Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationЗакарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectхарчові відходиuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectрестораниuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectготеліuk_UA
dc.subjectпродовольчі втратиuk_UA
dc.subjectfood wasteuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectrestaurantsuk_UA
dc.subjecthotelsuk_UA
dc.subjectfood lossesuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.titleТенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовищеuk_UA
dc.title.alternativeTrends in reducing the harmful impact of the activities of hospitality enterprises on the environmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Закарян.pdf102.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.