Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Закарян, Аліна | - |
dc.contributor.author | Шаран, Лариса | - |
dc.contributor.author | Zakarian, Alina | - |
dc.contributor.author | Sharan, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T11:46:06Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T11:46:06Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Закарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | харчові відходи | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | ресторани | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | готелі | uk_UA |
dc.subject | продовольчі втрати | uk_UA |
dc.subject | food waste | uk_UA |
dc.subject | hospitality industry | uk_UA |
dc.subject | restaurants | uk_UA |
dc.subject | hotels | uk_UA |
dc.subject | food losses | uk_UA |
dc.subject | food security | uk_UA |
dc.title | Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище | uk_UA |
dc.title.alternative | Trends in reducing the harmful impact of the activities of hospitality enterprises on the environment | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Закарян.pdf | 102.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.