Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Оксана-
dc.contributor.authorDavydova, Oksana-
dc.date.accessioned2022-12-23T10:20:10Z-
dc.date.available2022-12-23T10:20:10Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationДавидова О. Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства / Оксана Давидова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 23-25.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248-
dc.description.abstractУ сучасних умовах функціонування, в еру генерування технологій дедалі більше уваги слід приділяти інноваційній системі управління розвитком.In modern operating conditions, in the era of technology generation more and more attention should be paid to the innovative management system development.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectкризаuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectsystemuk_UA
dc.subjectcrisisuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectmanagement systemuk_UA
dc.titleКонцептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeConceptual ways of exiting the crisis of restaurant establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf101.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.