Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33239
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боратинський, Олег | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Boratynskyi, Oleh | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T08:49:34Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T08:49:34Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Боратинський О. Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 7-8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33239 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | ресторанні бренди | uk_UA |
dc.subject | впровадження | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism | uk_UA |
dc.subject | restaurant brands | uk_UA |
dc.subject | experiences driving | uk_UA |
dc.title | Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of the development of gastronomic tourism from the point of view of the formation of restaurant brands | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed.pdf | 93.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.