Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧемеринська, М. І.-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorChemerynska, M. I.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-11-21T12:32:16Z-
dc.date.available2022-11-21T12:32:16Z-
dc.date.issued2022-11-08-
dc.identifier.citationЧемеринська М. І. Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту / Чемеринська М.І., Паска М.З. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнар. наук.-техн. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198-
dc.description.abstractМета роботи – провести дегустаційну оцінку і визначити смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту.The purpose of the work is to conduct a tasting assessment and determine the taste and aroma properties of coffee and their influence on product quality.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectсмако-ароматичні властивості кавиuk_UA
dc.subjectякість продуктуuk_UA
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk_UA
dc.subjectflavor and aroma properties of coffeeuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjecttasting evaluationuk_UA
dc.titleДегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продуктуuk_UA
dc.title.alternativeTasting assessment and taste-aromatic properties of coffee and their influence on product qualityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Чемеринськап.pdf692.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.