Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33121
Title: | Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Петришин, Наталія Паска, Марія Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | основи нутриціології робоча програма галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалавр кафедра готельно-ресторанної бізнесу |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 14 с. |
Abstract: | Метою вивчення навчальної дисципліни “Основи нутриціології” є надання студенту таких можливостей та переваг: досконало усвідомити значення харчування в життєдіяльності людини, біохімічних процесів перетворень окремих компонентів їжі та їх вплив на діяльність фізіологічних систем організму; досліджувати склад і функціональні властивості продуктів харчування та їх вплив на механізми метаболізму і фізіологічні процеси в організмі здорової та хворої людини; виявляти порушення основних принципів раціонального харчування та факторів впливу на здоров’я і працездатність людини; |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33121 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RP_FUNDAMENTALS OF NUTRITION_241_.pdf | 739.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.