Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2022-10-28T07:46:23Z-
dc.date.available2022-10-28T07:46:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОснови нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент" / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 15 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33120-
dc.description.abstractМетою вивчення навчальної дисципліни “Основи нутриціології” є надання студенту таких можливостей та переваг:  досконало усвідомити значення харчування в життєдіяльності людини, біохімічних процесів перетворень окремих компонентів їжі та їх вплив на діяльність фізіологічних систем організму;  досліджувати склад і функціональні властивості продуктів харчування та їх вплив на механізми метаболізму і фізіологічні процеси в організмі здорової та хворої людини;  виявляти порушення основних принципів раціонального харчування та факторів впливу на здоров’я і працездатність людини; 4  пропагувати принципи здорового харчування та підвищення культури споживання їжі;  розробляти харчові раціони для різних категорій населення залежно від їх призначення;  впроваджувати прогресивні технології у виробництво продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоснови нутриціологіїuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectгалузь знань 07 "Управління та адміністрування”uk_UA
dc.subjectспеціальність 073 "Менеджмент"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної бізнесуuk_UA
dc.titleОснови нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RP_FUNDAMENTALS OF NUTRITION.pdf816.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.