Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33120
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T07:46:23Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T07:46:23Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент" / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 15 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33120 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення навчальної дисципліни “Основи нутриціології” є надання студенту таких можливостей та переваг: досконало усвідомити значення харчування в життєдіяльності людини, біохімічних процесів перетворень окремих компонентів їжі та їх вплив на діяльність фізіологічних систем організму; досліджувати склад і функціональні властивості продуктів харчування та їх вплив на механізми метаболізму і фізіологічні процеси в організмі здорової та хворої людини; виявляти порушення основних принципів раціонального харчування та факторів впливу на здоров’я і працездатність людини; 4 пропагувати принципи здорового харчування та підвищення культури споживання їжі; розробляти харчові раціони для різних категорій населення залежно від їх призначення; впроваджувати прогресивні технології у виробництво продуктів харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | основи нутриціології | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 07 "Управління та адміністрування” | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 073 "Менеджмент" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної бізнесу | uk_UA |
dc.title | Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RP_FUNDAMENTALS OF NUTRITION.pdf | 816.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.