Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33040
Title: Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку
Other Titles: Gastronomic tourism and authentic cuisine: state and prospects of development
Authors: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyy, Oleh
Paska, , Mariya
Keywords: гастрономічний туризм
автентична кухня
перспективи розвитку
gastronomic tourism
authentic cuisine
prospects for developmen
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Боратинський О. Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку / Олег Боратинський, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 342-345.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism with the selection of authentic cuisine of a particular region of Ukraine will help increase the socio-economic potential of the local community.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33040
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S3_108_342-345.pdf831.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.