Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФітель, Наталія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorFitel, Nataliya-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olga-
dc.date.accessioned2022-10-13T08:59:55Z-
dc.date.available2022-10-13T08:59:55Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationФітель Н. Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства / Наталія Фітель, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 209-210.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32995-
dc.description.abstractПроаналізовано меню фермерського господарства «Західний равлик», який пропонує широкий асортимент м’яса равлика, як готової продукції в харчових цілях. Меню ресторації «Tante Sophie», де відчувається справжня насолода для гурманів: равлики із класичними французькими соусами, відмінна винна карта, ідеально стилізований інтер’єр та роботу фермерського господарстві. ФР «Tante snails». The menu of the farm "Western snail" is analyzed. Which offers us a wide range of snail meat as a finished product for food purposes. Tante Sophie Restaurant Menu where you can enjoy gourmets: snails with classic French sauces, an excellent wine list, a perfectly styled interior and farm work. FR "Tante snails".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectделікатесиuk_UA
dc.subjectдегустаціяuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectdelicaciesuk_UA
dc.subjecttastinguk_UA
dc.subjectmenuuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleВпровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeIntroduction of new dishes of the delicatessen group in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_64_209-210.pdf578.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.