Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32986
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калитин, Роксолана | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Kalytyn, Roksolana | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariya | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T07:38:09Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T07:38:09Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Калитин Р. Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо» / Роксолана Калитин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 182-184. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32986 | - |
dc.description.abstract | «Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ресторан-крамниця | uk_UA |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.subject | service organization | uk_UA |
dc.subject | restaurant-shop | uk_UA |
dc.title | Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо» | uk_UA |
dc.title.alternative | Practical aspects of the organization of service in the restaurant-shop "Wine and meat" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_55_182-184.pdf | 600.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.