Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМендела, Євгенія-
dc.contributor.authorMendela, Yevheniia-
dc.date.accessioned2022-10-12T11:48:41Z-
dc.date.available2022-10-12T11:48:41Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationМендела Є. Інноваційні підходи до формування «Soft skills» у професійній діяльності фахівців сфери послуг / Євгенія Мендела // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 157-159.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32977-
dc.description.abstractПідводячи підсумки, «soft skills» – це риси особистості, які можуть покращити здатність людини взаємодіяти з іншими, працездатність та перспективи кар’єрного зростання. To summarize, "soft skills" are personality traits that can improve a person's ability to interact with others, work capacity and career growth prospects.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subject«soft skills»uk_UA
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectкомандаuk_UA
dc.subjectпрофесійні навичкиuk_UA
dc.subjectспівпрацяuk_UA
dc.subject"soft skills"uk_UA
dc.subjectservice areauk_UA
dc.subjectprofessional sowing skillsuk_UA
dc.subjectteamuk_UA
dc.subjectcooperationuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до формування «Soft skills» у професійній діяльності фахівців сфери послугuk_UA
dc.title.alternativeInnovative approaches to the formation of "Soft skills" in the professional activity of specialists in the service sectoruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_46_157-159.pdf602.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.