Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32970
Title: Війна та ресторанний бізнес : можливості виживання
Other Titles: War and the restaurant business: opportunities for survival
Authors: Левчук, Алла
Levchuk, Alla
Keywords: війна
ресторанний бізнес
аналітика
криза
war
restaurant business
analytics
crisis
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Левчук А. Війна та ресторанний бізнес : можливості виживання / Алла Левчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 136-138.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Проаналізувати думки фахівців ресторанного бізнесу, аналітиків та статистичних даних, то працювати у війну важливо як ніколи, і не тільки з точки зору економічної, а й для психологічної скла- дової держави та людини. Адже, роблячи щось ми прискорюємо нашу перемогу та повернення до звичного життя.Analyze the opinions of restaurant business specialists, analysts and statistical data, then working in the war is important as never, and not only from the economic point of view, but also for the psychological of the state and man. After all, by doing something, we accelerate ours victory and return to normal life.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32970
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_39_136-138.pdf649.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.