Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотляр, Софія-
dc.contributor.authorЖилко, Олена-
dc.contributor.authorKotliar, Sofiia-
dc.contributor.authorZhylko, Olena-
dc.date.accessioned2022-10-12T09:03:47Z-
dc.date.available2022-10-12T09:03:47Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКотляр С. Готельно-ресторанне господарство: плюси та мінуси ведення бізнесу / Софія Котляр, Олена Жилко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 112-114.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32962-
dc.description.abstractТому вважаємо, що тема готельно-ресторанного господарства буде актуальна завжди, тому що люди завжди подорожували і будуть про- довжувати це робити. Також їм завжди подобалась кухня різних країн, тому вони завжди будуть шукати міста, де можна будет її відвідати. Ця сфера буде й надалі розвиватися і у найближчому майбутньому стане дуже вигіднім бізнесом.Therefore, we believe that the topic of hotel and restaurant economy will be is always relevant, because people have always traveled and will keep doing it. Also, they always liked the cuisine of different countries, therefore, they will always look for cities where they can visit it. This one the field will continue to develop and in the near future will become a very profitable business.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectготелно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectгосподарствоuk_UA
dc.subjectпозитивно-негативні сторониuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjecteconomyuk_UA
dc.subjectpositive-negative partiesuk_UA
dc.titleГотельно-ресторанне господарство: плюси та мінуси ведення бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeHotel and restaurant management: pros and cons of running a businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_31_112-114.pdf597.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.